Настаняване

Хотел Маритим Парадайс Блу 5*

Хотел Маритим Парадайс Блу 5* е основният хотел за настаняване на участниците в конгреса. Зала Сии е основната конгресна зала и е разположена на трети етаж в хотела. Тук ще откриете и голяма част от изложбените щандове на фармацевтичните компании.

Хотел Маритим Парадайс Блу 5* се намира на 10 мин. пешеходно разстояние от зала Перуника, където ще се проведе официалната вечеря на 01.10.2022 г.

Конгресни зали в хотел Маритим Парадайс Блу 5*

  • Зала Сии

  • Зала Скай

  • Зала Уинд

Зала Сии в хотел Маритим Парадайс Блу 5* е основна зала на конгреса.

Залите Скай и Уинд са на партерния етаж на хотела. Там ще са разположени голяма част от изложбените щандове на фармацевтичните компании.

Хотел Фламинго 5*

Хотел Фламинго Гранд 5* е разположен в непосредствена близост до основния хотел Маритим Парадайс Блу и е на 10 мин. пешеходно разстояние от зала Перуника, където ще се проведе официалната вечеря на 01.10.2022 г.

В този хотел за целите на конгреса ще се ползват залите Гранд хол и Жако, както и ще бъдат разположени изложбени щандове на фармацевтични компании.

Конгресни зали в хотел Фламинго Гранд 5*

  • Зала Гранд хол

  • Зала Жако

Зала Гранд хол е разположена в хотел Фламинго Гранд 5* и в нея ще се провежда част от научната програма на събитието.

Зала Жако също се намира в хотел Фламинго гранд 5* и е разположена в близост до зала Гранд хол. В нея също ще се провеждат част от научните сесии.

Хотел Калиакра 4*

Хотел Калиакра 4* е разположен на самия морски бряг и е на 5 минути пешеходно разстояние от основния хотел Маритим Парадайс Блу 5. Хотелът ще се ползва само за настаняване на участниците в конгреса.