Доц. Васил Трайков
Председател на ДКБ 2022-2024

Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в XVIII Национален конгрес по кардиология с международно участие, който ще се проведе в периода 10-13 октомври 2024 г. в Международен Панаир Пловдив.

Националният кардиологичен конгрес е един от най-големите научни форуми у нас и очакванията ни са за близо 1200 участници от страната, както и присъствие на водещи чуждестранни специалисти.  А тази година събитието ще е юбилейно, защото отбелязваме 50 години от създаването на Дружеството на Кардиолозите в България.

Този конгрес е отлична възможност за Вас да се запознаете с последните тенденции, научни открития и най-добрите практики в областта на кардиологията.

Събитието ще обхване широк спектър от теми, представени от водещи специалисти от страната и чужбина в областта на: 

  • Сърдечна недостатъчност 
  • Остър и хроничен коронарен синдром  
  • Аритмии  
  • Клапни болести 
  • Кардиомиопатии

Конгресът представлява изключителна възможност за обогатяване на практическите знания, размяна на опит и сътрудничество с колеги.

На конгреса ще имате възможност да научите последните новости в кардиологията, поднесени чрез фокус лекции, да участвате в интересни интерактивни научни сесии на работните групи на ДКБ.  

Научната част на конгреса ще бъде обогатена с модерирани постерни сесии, на които ще бъдат представени и собствени научни разработки. Очакваме, че този формат ще позволи широка научна дискусия.

За представителите на индустрията са предвидени чудесни възможности за участие с изложбени площи.   

Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем на XVIII Национален конгрес по кардиология в Пловдив и да споделим с Вас ценни знания и опит.

С уважение,

Доц. Д-р Васил Трайков, д.м.
Председател на ДКБ 2022-2024

Проф. Д-р Иван Груев, д.м.
Научен секретар 2022-2024

Организация и логистика

Кoнгреси и събития ООД

Лице за контакт: Даниела Радулова

Тел: +359 896 700 967

e-mail: daniela@cmebg.com